fotbolls match

Jag har spelat fotbolls match och de gick inte superbra men det händer i bland.Jag var forward första halvlek och då gjorde jag inga mål men det ståg  2-1 till dom andra.Sen var jag back och gjorde nästan mål men vart glidtacklad,fast dommarn såg inte.Till slut vart det 4-2 och vi förlora.Sen på dan va vi hos min mammas jobb hon jobbar med dementa människor och det var kul  tyckte jag,jag lekte med mammas jobbarkommpis barnbarn.Vi spela dataspel.just nu kollar jag på james bond fast jag vet inte vad den heter:)Jag gillar james bond filmerna.Jag åt korv idag bara ett exembel för jag har gjort så mycket och bara en sak till att jag såg en fisk som vägde 19 kilo.   :) <3image16


HAHA!!!!

Två pojkar satt i sandlådan.En tant kom och frågade den ene pojken:-Och vad  heter du min unge lilla man,den andre pojken sa: säg inte Ola.
två mjölkpaket tillvarandra:vad är de me dig,jag är sur.
hotellgästenvilken ful tavla som hänger där ,ursäkta det är en spegel.
va gör de snåla om det blir kallt sätter sig runt ett ljus vad gör de om de blir riktigt kallt tänder ljuset.
Varför öppnar blondinen mjölkpaketet i buiken?det står ju öppnas här.
Bellman skulle  se en fotbolls match, men ville inte betala inträde så han klättrade upp i ett träd.plösligt tappade han taget och föll ner. En massa folk sprang fram till honom och frågade hur gick det?då sa bellman 2-1 till djurgården.
Bellman och en tysk satt och skröt.Tysken sa det var jag som byggt alperna.det är väl ingenting det var jag som slog ihjäl Dödahavet.
Bellman,norrman och tysken skulle tävla vem som kunde kissa högst upp på kinesiska muren.Tysken kissa en meter upp på muren och norrmannen tre meter.Bellman kissade i byxorna och tog fram kalsongerna och kastade den längst upp på kinesiska muren.
Varför föddes inte jesus i norge för man kunde inte hitta tre vise män.
Harald frågade Ole om det blixtra hemma hos dig igår vet  inte jag vvar hos grannen hela kvällen.image14


svar och allt möjligt

Hur är de att vara så ung farbror? jätte kul men några kompisar tycker det är konstigt för farbror ska vara en gammal gubbe. Wilma är jätte gullig och hon vill gärna vara med mig och mina kompisar.
Igår var min kompis Lukas här vi blåste såpbubblor då skratta Wilma jättemycket.
När vi spela brännboll vann vi över föräldrarna.
I helgen ska jag spela fotbollsmatch mot Skogås-Trångsund. Efter det åker vi hem och och skall stå i kiosken vid fotbollsplan. Söndagen får vi se vad jag hittar på.  
  image13                                                                        


Wilma

image10Wilma föddes den 17 februari  2007.Wilma är busig och lite knepp    hihi!!! skoja men jag ´ska åka till grekland i sommar och då ska hon meeee yes men annars är hon 1 år 6 månader tror jag.´Hon gillar bada ,kommpisar dagis ,ordet mamma och musik.  Nu är hon hemma kom för 3 sekuner sen :) ska nog inte skriva mer nu snart ska jag på brännbol med klassen och jag hoppas vi vinner                                                         LOVE SCHOOL<3

sagan om detektiven Jacob

Det var en gång en stad som hette julby och där var det alltid grönt och fint.Det var barn som lekte,dom lekte med älvor.Men en dag hände något konstigt.Det kom en detektiv som hette Jacob han fick bo på hotell  i julby för att alla älvor som barnen lekt med hade dött då läste han de i tidningen precis då åt  han frukostså han råka kasta en sked på vakten Tomhas Holgerson av sin förvåning . Jacob sprang till sitt rum snabbt och satt på sig sin detekivdräkten han sprang ut på gatan och gjorde sin tänkdans. Han  gick till bibloteket där han letade bakom hyllor och böcker .Personalen frågade om han ville ha hjälp JA!!! sa Jacob en tjuv men tyvär då vi har inga tjuvar sa personalen.Sen kom han på att tjuven kunde va i simhallen fast på dörren till simhallen stog det gammaldagsbad.Då gick han till baren och tog en Fanta free och då glömmde han bort allt till sist kom han på och då letade han under stolar, glas , gubbar och tanter.Sen gick han till bilservice och där stog han Oskar Larsson som meka med en ford fiesta.       SLUT


frissan

jag har haft en vanlig måndag i skolan och ny frisyr.Jag var hos frissan och vart kort hårig.efter frissan gick mamma och jag till Konsum och jag köpte en GB sandwich orginal.sen spela jag bandy med mina kompisar som heter Claes och Simon.Jag fick min tredje kusin idag,och han heter Linus och bor i Uddevalla det ligger norr av Göteborg eller va de heter.han väger 4 kilo och är 51 cm,VÄLKOMMEN LINUS!!!!!


vanlig morgon

ja vakna som en vanlig morgon asså typ 9.00.Sen siter och leker med Wilmas lila bol,sen äter man väl frukost i 30 minuter och nästan längre.Andras har kommit hem han är bloggare och har  vart med i tidningen för känd blogg,liten fest var han på (: image5


fotbolls match

jag har spelat fotbolls match idag och har gjort två stycken MÅL!!!!. Ett mål som jag gjorde lopp över doms målvakt,vi mötte haninges hajar fast totalt vann vi med 4-0. Fast det andra målet sköt Linus en i mitt lag ett skott så kom jag på returen. På eftermiddagen kom mormor och morfar och vi åt fisk och chokladpudding till efterrätt.Snart ska  jag nog kolla lite på sommarkrysset om jag hinner,annars kollar jag på sing a long.image4hoppas sverige får bronset.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0