Min film

Klicka här för att se när jag och mina kommpisar spelar bandy,jag står först i mål och sen är det jag som har den rödvita klubban     HOPPAS NI TYCKER DEN ÄR BRA.

Födelsedagen 16 juni

Jag vill tacka för alla grattis kommentarer. Jag har fått en ny mobil hade en jätte gammal förut,och man har fått sverige saker hatt,halsduk och en riktig matchtröja,böcker,innebandymål och en bläckpenna som man kan sudda med , pengar,PLUS lite till. Jag har inte ätit tårta bara kakor som mamma bakat för jag kan inte baka.Det har varit roligt idag för min moster kom hitt och åt pankakor. Fast jag fyller bara 5 minuter efter den 15juni,och jag blir väldigt glad när många säger i sin blogg att jag fyllde år idag.                    sony ericsson W610i

sommarlov

Jag har fått sommarlov och det är jävligt skönt. Jag läste dikt på avslutningen med en kommpis som heter Adam. Vi fika ute på gården och det var gott. Jag ska ju åka till grekland snart som ni nog vet för min brorsa har ju blogg granisblogg.blogg.se.Jag fyller också år om tre dar alltså den 16 juni och de blir nog kanska kul tror jag.Jag har fotbolls skola nu jag körde igår,idag,lördag, och söndag. Där kör vi fotboll som ni nog vet men vi kör med laget och möter andra nynäshamn -lag  ex pojkar96,flickor98 och pojkar01.Jag har bestämt några saker till grekland . Jag vill bada springa äta glass och sola i grekland. min brorsa gjorde muck!! idag jag kan inte förklara vad som hände då får ni gå in på hans blogg.

bilder tycker om

NoneNoneNoneNone


RSS 2.0