tråkig dag

Just nu regnar det jätte mycket här och det verkar som det kommer åska snart. Annars är jag sjuk, lite bara. Man har inget att göra och sen ser man alla som är ute och cyklar,bandy och fotboll då blir det ännu mer tråkigare. Fast har gjort så min guitarhero funka igen fast sen kom jag på att batterierna kunde tagit slut aa så var det de. Annars har man inte gjort nåt.

Lördag

När jag vaknade idag kände jag mig varm och sedan sa mamma att jag hade fått feber:( och det är inte kul som ni alla vet tror jag. Syrran är också sjuk elr febrig ska nog skriva imorn        ( SES)   Andreas ska ta in min nya video också


OJ DÅ

Förlåt, förlåt. Jag har vart i grekland elr Zakynthos,där de var varmt runt 33 varje dag,det är därför inte jag skrev på ett tag fast nu kommer jag med skrivningen igen. Jag såg sköldpaddor där dom var coola. Jag åt tre olika mat rätter på hela veckan där och det var pizza, pomes med chiken nuggets och grillat kött med pomes. Jag badade varje dag i poolen och i medelhavet ibland, det var jätte salt vatten där så jag dök inte där. Jag var på Öland också i en vecka och jag var inte hemma länge mellan Grekland och Öland. Jag kom hem idag klockan ca:3 på natten för vi började åka 9 vid borgholm. Det var kul där för jag fick se leona lewis,E.M.D Charlotte perelli,Anders ekoborg,Brolle och linda bentzing och alla sport känndisar. Jag avslutande med att springa victorialoppet och det var 2 kilometer långt, jag sprang på 10:35 alltså min bästa tid på ett 2 km lopp. här är lite bilder från resan.


RSS 2.0